O ραδιοφωνικός σταθμός Λαϊκός FM είναι από τους παλαιότερους στην Ηλεία. Ιδρύθηκε το 1991 με κίνητρο την αγάπη για το δημοτικό και παραδοσιακό τραγούδι του τόπου μας. Απόκτησε φανατικό κοινό, καθώς ήταν ο μόνος σταθμός που ασχολήθηκε αποκλειστικά με το συγκεκριμένο είδος, αρνούμενος να ακολουθήσει τις εμπορικές επιταγές των καιρών. Αποτέλεσε ζωτικό κομμάτι των καλλιτεχνικών δρώμενων στην Ηλεία, προωθώντας νέα σχήματα, προβάλλοντας εκδηλώσεις και αποδεικνύοντας ότι η αγάπη και η αφοσίωση ενός ανθρώπου στη μουσική, μπορεί ν'αγγίξει και να ομορφύνει χιλιάδες ζωές. O Λαϊκός FM ξεχύνεται στα ερτζιανά από πλήρως αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις και πάνω απ'όλα την δίψα για το μοίρασμα, την ψυχή και την ουσία της μουσικής. Συντονιστείτε στους 107.1, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, στο συναρπαστικότερο μουσικό ταξίδι της ζωής σας! Η Ηλεία έχει πλέον τη δική της, επίσημη, αποκλειστικά Λαϊκή συχνότητα. Βραδινό ένδυμα προαιρετικό
Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10

Live radio

Δήμος Πηνειού: Αναστολή λειτουργίας Λαϊκών αγορών

Η αύξηση κρουσμάτων λόγω έξαρσης διασποράς κορονοϊού που παρατηρείται πανελλαδικά αλλά και σε όμορο δήμο τις τελευταίες ημέρες ,μας υποχρεώνει να αναλάβουμε και πάλι τις ευθύνες μας , δεδομένου ότι κανένα μέτρο δε θα έχει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα χωρίς τη συνεργασία και την ανάληψη ατομικής ευθύνης.

Περισσότερα...

 

Τα 200 χρόνια από το 1821 ας αποτελέσουν αφορμή για προβληματισμό και αυτοκριτική

Σε δυο μήνες θα εορτάσουμε – Κορωναϊού επιτρέποντος πάντα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η Ελληνική Επανάσταση αποτελεί κατά τον γράφοντα την σημαντικότερη περίοδο της Ελληνικής μας ιστορίας χωρίς βέβαια να υποτιμώ τις άλλες εξίσου σημαντικές περιόδους στις οποίες σημειώθηκαν σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την χώρα μας. Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 ήταν μια Επανάσταση που συγκλόνισε την Ευρώπη.

Περισσότερα...

 

Κορονοϊός: Ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Δευτέρας

Την Δευτέρα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 543 νέα κρούσματα. Από το σύνολο των 543 νέων κρουσμάτων του νέου ιού στη χώρα 14 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Στην Ηλεία 8 νέα κρούσματα.Στην Αττική εντοπίστηκαν 265 νέα κρούσματα και στην Θεσσαλονίκη άλλα 39 κρούσματα.

   

Δήμος Πύργου Νέες ενέργειες για πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων και αντιπλημυρικά έργα

Ενέργειες που πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα προκειμένου να προληφθούν πλημμυρικά φαινόμενα, που άλλωστε ως γνωστόν έχουν πλήξει σημαντικά τον Δήμο Πύργου σε διάφορες περιοχές και της πόλης και των κοινοτήτων τα προηγούμενα χρόνια, ήταν το βασικό αντικείμενο της συζήτησης που έγινε στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο ανάμεσα στο Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο και εκπροσώπους του Β’ ΤΟΕΒ.

Περισσότερα...

 

Νέες προαναγγελίες δραματικών εξελίξεων για το Τμήμα Μουσειολογίας

Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: Μια ακόμα πρωτοβουλία παρέμβασης γύρω από τις δυσμενείς εξελίξεις και τα δυσοίωνα σενάρια. Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της υπουργού Παιδείας κ. Κεραμέωςότι επίκειται κλείσιμο Πανεπιστημιακών Τμημάτων, καθώς και την τοποθέτηση στη Βουλή από τον αρμόδιο υφυπουργό Παιδείας κ. Άγγελο Συρίγο που απαξίωσε πλήρως

Περισσότερα...

   

Σελίδα 7 από 10

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>